Loader
Bea Miljö

På Mazo Städ är vi proffs på städning i alla dess former.

Vi är uppstickaren på den svenska marknaden för hemstädning och utför idag 100 städuppdrag varje månad. Vi städar också ett stort antal kontor i Göteborg, Alingsås, Kungsbacka, Lerum och Kungälv.

Vår målsättning är att utföra en enkel tjänst på ett professionellt sätt till ett mycket konkurrenskraftigt pris. Vi erbjuder Hemstädning, Storstädning, Flyttstädning, Fönsterputs och Kontorsstädning i en rad svenska städer. För mer information om våra tjänster klicka här.

235
Nöjda kunder
100
Städning per månad
350
Kontorstädningar
3
Medarbetare

Vår mission och vision

Din trygghet. Det är av stor vikt för oss att du skall känna dig trygg i att våra anställda finns på plats i ditt hem. Det är ett förtroende som vi tar på stort allvar och vi har beprövade säkerhetsrutiner på plats för att hantera bland annat nycklar, dörr- och larmkoder. Kontakta oss gärna för mer information om våra säkerhetsrutiner.

Vi använder marknadens mest miljövänliga märken och följer bra miljöval. Vi återvinner och sopsorterar efter våra kunders förutsättningar, önskemål och villkor.
Vanliga frågor & svar
About Us
Vår löfte om

LÅGA PRISER

Vi lever låga priser. Detta kommer vi aldrig att ändra på. För information om vår prissättning och vår aktuella prislista för städtjänster, vänligen hör av dig till oss.

Kontakta oss         Våra tjänster